• Gyorsan és egyszerûen

    A Háziállat.eu oldalon regisztráció nélkül adható fel hirdetés másodpercek alatt. Legyen szó kutyáról, macskáról, egzotikus állatról vagy felszerelésről, oldalunkon ezek széles választékát megtalálod.

  • Ingyen mindent

    Ingyen feladhatod apróhirdetésed gyorsan, egyszerûen, képekkel és linkkel kiegészítve.
    Amennyiben a késobbiekben törölni szeretnéd hirdetésed, akkor a megadott e-mail címre küldött automatikus levélben lévo kóddal teheted azt meg.

A HáziÁllat.eu oldalon regisztráció nélkül adhatod fel hirdetésed másodpercek alatt.

Feladok egy hirdetést »

Segítség

Szükséges-e regisztráció?

Nem. Oldalunkon nincs szükség regisztrációra. Az eladás, vétel vagy csere is ingyenes a Háziállat.eu rendszerén. Az ingyenes hirdetés feladásakor fontos, hogy létező e-mail címet adj meg. A megadott e-mail-re érkezik az általunk kiküldött törlési kód, amivel később is egyszerűen törölhető a hirdetés.

Hogyan adhatok el?

A Hirdetés feladása menüpont segítségével töltsd ki minél részletesebben az űrlapot és a Feladás (zöld) gomb megnyomásával a hirdetés azonnal megjelenik a oldalunkon.

Jutalék

A csere-bere, vétel és eladás az oldalon teljesen ingyenes.

Ki felelős az eladott termékért, az adás-vétel vagy a csere korrekt lebonyolításáért?

A Háziállat.eu lehetővé teszi az internetes adás-vételt a lehetséges vevők és eladók, illetve bérlő felek "egymásra találásának", ugyanakkor a cseréket és bérléseket követően az eladott, elcserélt termékek eredetiségéért és az adás-vétel, továbbá a cserélés lebonyolításáért nem felel.
A felelősség elsősorban az eladót vagy bérbe adót terheli, és másodsorban a vevőt, vagy bérbe vevőt akinek felelőssége, hogy a vásárlás előtt a lehetőségeinek megfelelően alaposan tájékozódjon a termékről és meggyőződjön arról, hogy minden szempontból megfelelő neki. Csere esetén a csere korrekt lebonyolításáért mindkét cserélő felet terheli a felelősség.

Hirdetés

HappyWatch.hu - Minõségi okosóra szíjak elérhetõ áron

Egyszerû használhatóság

Nálunk nincs szükség regisztrációra, nem kell aktiváló e-mailokkal bajlódnod vagy egyéb bonyolult dologgal foglalkoznod. Egyszerûség Mindenkinek!

Mobilbarát weboldal

Oldalunk mobil eszközökre is (pl. mobiltelefon, tablet, stb.) optimalizálva lett, így még kényelmesebben böngészhetsz hirdetéseink között.

Felhasználóbarát felület

Igyekeztünk az egyszerûséget szem elõtt tartani, ezzel is megkönnyítve a Te dolgod. Átlátható és lényegretörõ tartalmunkkal szeretnénk segíteni számodra.

© 2016 - 2024. HáziÁllat.eu